Eerste optreden jubilerende EMM met de nieuwe dirigent Bart Partouns

Wij kijken terug op een prachtig jubileumweekend in juni op de Maasboulevard. Met het oude veer over de Maas en de nieuwe Maasbrug als rode draad, hebben wij ons gepresenteerd als vereniging die midden in de gemeenschap staat. Wij bedanken alle Wessemse culturele verenigingen, Live & Open Air voor de goede samenwerking en bovenal de jubileumcommissie voor de uitstekende organisatie. Ook namen wij tijdens dit weekend afscheid van dirigent Roger Niese, die ons orkest ruim 7 jaar op een mooie manier geleid heeft.

Op 27 oktober presenteren wij onze nieuwe dirigent Bart Partouns met een concert in De Spil in Maasbracht. Aanvang om 19:30 uur met na de pauze een optreden van onze zustervereniging harmonie ‘De Vriendenkrans’ uit Heel. Voor ons orkest breekt een nieuwe periode in onze geschiedenis aan en wij hopen dat u aanwezig kunt zijn op dit speciale concert om samen onze nieuwe dirigent te verwelkomen.

Verder staan er de komende weken nog een groot aantal optredens gepland in onze gemeenschap, waarvoor wij u van harte uitnodigen:

  • 4 november: Alles Blaasmuziek voor en door leerlingen van de basisschool, aanvang 12:30 uur op de Harmoniezaal
  • 4 november, 15:00 uur: Allerzielen
  • 17 november: Caecilia mis en aansluitend Caeciliafeest (aparte uitnodiging volgt)
  • 18 november: intocht Sinterklaas. Aanvang 14:30 uur op de Maasboulevard
  • 22 december: Kerst Concert

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *