Kerst concert

Het afgelopen jaar 2018 is een bijzonder jaar geweest voor onze vereniging, waarin wij ons 150-jarigjubileum gevierd hebben. Onder het thema ‘Samenwerking en Verbinding’ hebben wij ons jubileum gevierd samen met het verenigingsleven en de gemeenschap Wessem, met als hoogtepunt het jubileumweekend afgelopen juni op de Maasboulevard.

Wij sluiten ons jubileum jaar af met een bijzondere editie van het Kerst concert, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Dit vindt plaats op zaterdagavond 22 december, aanvang 19.00 uur, in onze parochiekerk St. Medardus, de plek waar wij ons jubileumjaar ook hebben geopend.

De jeugdharmonie, drumbanden het harmonieorkest presenteren zich met een mooi programma dat aansluit bij deze donkere tijd van het jaar en wij zullen ook vooruitkijken naar alles wat het nieuwe jaar gaat brengen. Op veler verzoek vanuit het publiek zal onder andere de opdrachtcompositie ‘The Bridge’ van Hardy Mertens nogmaals uitgevoerd worden. Voor de drumband wordt het een bijzonder optreden: voor het laatst staan zij onder leiding van Tim Aerdts. Vanwege zijn jonge gezin heeft Tim helaas moeten besluiten om de wekelijkse repetities op zaterdagavond over te geven aan een opvolger. Onze vereniging is Tim veel dank verschuldigd voor de manier waarop hij zeven jaar lang de drumband geleid heeft en onze jonge slagwerkers heeft opgeleid. Tijdens dit Kerst concert nemen wij feestelijk afscheid van hem.

Na afloop van het concert is er een gezellige nazit op de Groenstraat waar wij samen met u het glas willen heffen op een buitengewoon geslaagd jubileumjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *