Op Verzeuk op Bezeuk met Rob Mennen komt naar Wessem

Stel je voor: Een openluchtconcert op een heerlijke zomeravond. Mooie klanken, fantastische zangers, meeslepende nummers… Onder het genot van een drankje, samen met familie en vrienden op de sfeervolle markt in Wessem. Dat is genieten met een grote “G”!

Het concept van ‘Op verzeuk op bezeuk’ van de bekende pianist en presentator Rob Mennen is het uitgangspunt bij dit unieke project. Wat staat je te wachten? Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met Harmonie EMM, zangeres Marjolein Heijltjes en Schutterij St. Joris voor dat jij een onvergetelijke avond beleeft! Muziek en plezier beloofd!

Laat je onderdompelen in een afwisselende muzikale avond voor jong en oud: Big band klanken, mooie ballades en Nederlandse klassiekers wisselen elkaar af.

Dus ben erbij: Op 16 juli, om 19:00u op de Markt in Wessem. De entree is gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *