Kerstspecial Koninklijke Harmonie E.M.M.

December is bij uitstek de maand van verbondenheid en dat is ver weg in een nieuwe wereld van thuiswerken, afstand houden, Kerst vieren in kleine kring en nadenken bij ieder bezoek aan dierbaren in het ouderencentrum.

Op initiatief van de Kon. Harmonie EMM komen de gezamenlijke culturele verenigingen van Wessem met een online Kerstspecial om iedereen een hart onder de riem steken, om samen swingend het nieuwe jaar in te luiden en de barre tijd achter ons te laten.

Negen dagen lang, vanaf Kerstavond t/m Nieuwjaar brengen wij dagelijks wat vrolijkheid in iedere huiskamer. We hoeven even niet te denken aan een maximum groepsgrootte van 30 personen: iedereen kan het bekijken!

Dit is een link naar een trailer van de Kerstspecial:


De eerste aflevering is op Kerstavond om 19.00 uur en alle volgende afleveringen (1ste Kerstdag t/m Nieuwjaar) om 12.00 uur. Deze worden gepubliceerd via de websites en sociale media van de deelnemende verenigingen (Kon. Harmonie EMM, schutterij St. Joris, toneelgroep Spot Aan, Unity, Maaskapel, De Golfbraekers, Geveltoneel, Comité tot behoud van het Cultureel Erfgoed en Dorpsraad). Alle afleveringen zijn ook te zien op de website van Delta Limburg (https://www.deltalimburg.nl/).https://youtu.be/zEQ0czsO5ZI

Wij hopen dat u geniet van deze Kerstspecial en namens de Kon. Harmonie Eendracht Maakt wensen wij u een zalig Kerstmis en een gelukkig Nieuwjaar in een goede gezondheid!

Met vriendelijke groet,

Namens Comité Vrienden van E.M.M.
Jan Roumen, Tjeu Geurts en Peter Smeets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *