EMM doet mee met Rabo ClubSupport

Voor Rabobank is een club echt zoveel méér dan een club. Daarom steunt Rabo ClubSupport lokale verenigingen. Dit doen wij onder andere door clubs en verenigingen, ons netwerk, kennis en financiële steun te bieden. Daarmee steunen we niet alleen de club, maar ook de omgeving.

Jij beslist mee

Afgelopen weken hebben verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor Rabo ClubSupport. Als lid van de Rabobank bepaal jij welke clubs van ons een financiële ondersteuning ontvangen. Kortom: jij beslist mee.

Breng jouw stem uit

Dit jaar gaat het stemmen op jouw favoriete club net even iets anders dan je van ons gewend bent. Namelijk via de Rabo App en Rabo Internetbankieren.

Zo werkt het

Stemmen via de Rabo App gaat als volgt:

  • Log in op de App of Internetbankieren.
  • Ga naar ‘zelf regelen’, vervolgens ‘lidmaatschap’.
  • Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘breng je stem uit’.
  • Kies minimaal 3 verenigingen waarop je wilt stemmen en druk op de oranje knop ‘Stemmen’. Om het zoeken gemakkelijker te maken kun je een filter instellen of gebruik maken van de zoekfunctie.
  • Hierna bepaal je met het plusje het aantal stemmen voor de door jou geselecteerde clubs. Je verdeelt 5 stemmen, maximaal 2 per club.
  • Druk tot slot op de oranje knop ‘stemmen indienen’.

Jouw stem is geld waard.

In november maken we de bedragen bekend en wordt het geld uitgekeerd. 200.000 euro voor het verenigingsleven in Leudal, Maasgouw en Peel en Maas. Samen zorgen we zo dat het verenigingsleven financieel fit wordt en blijft. En dus dat duizenden mensen kunnen doen wat ze leuk en belangrijk vinden.

Daar doen we het voor. Veel succes!

Met vriendelijke groet,
Guul Smeets

Directievoorzitter Rabobank Peel Maas en Leudal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *