Verrassende ontmoetingen

Beste Vrienden van E.M.M.,

Op zondag 27 oktober zal Koninklijke Harmonie E.M.M. een concert verzorgen in de theaterzaal van Tilburg in het kader van “Verrassende Ontmoetingen”.

De serie Verrassende Ontmoetingen brengt muziekgezelschappen uit verschillende regionen van Nederland samen. Al jaren zijn de Verrassende Ontmoetingen een vaste waarde. Verschillende harmonie-, fanfare- en brassbandorkesten brachten het publiek al in vervoering met bijzondere kruisbestuivingen en verrassende programma’s.

Komende herfst schijnt de zon in de concertzaal! Tijdens het herfstconcert ontmoet Koninklijke Harmonie Orpheus Tilburg de Harmonie  Eendracht maakt Macht uit Wessem. Op het programma bijzondere werken om de herfst te vieren. 

Tilburg brengt de Donaumonarchie. Kaddish van William Francis McBeth. Daarna delen 1,2 en 4 uit de Suite Ungarische Volkstänze van Leo Weiner. Vervolgens Shalom van Israel Goldfarb. Solist Theo Gerris brengt een prachtige compositie van de traditionele Doïna op klarinet. Ze sluiten af met de Kaiserin Sissi Marsch van Timo Dellweg.

E.M.M. Wessem speelt het thema The beauty and the beast. Zij beginnen met October van Eric Whitacre. Vervolgens Cappriccio for Wind Orchestra van Christiaan Janssen. Solist Luc Geraats speelt The Beast op bastuba. Ze sluiten af met de finale uit de 5e symfonie van Dmitri Shostakovich.

De harmonie stelt u als Vriend van E.M.M. in staat om met de georganiseerde bus vanuit Wessem mee te reizen. Deze vertrekt om 11:15 uur i.v.m. een zaal repetitie aldaar. De aanvang van het concert is 14:30 uur. Indien u met de bus wenst mee te reizen vragen wij een bijdrage van Eur. 10,-. Indien u met de bus wenst mee te reizen, kunt u zich voor 5 oktober per mail aanmelden op secretaris@emmwessem.nl

Natuurlijk bent u ook welkom als u op eigen gelegenheid naar Tilburg wenst te reizen. Het bezoekadres van het theater is: Louis Bouwmeesterplein 1 te Tilburg. Hier ligt ook een parkeergarage.

Er is die dag een entree voor dit concert. De voorverkoop is Eur. 13,- per kaartje. Aan de kassa kost een kaartje Eur. 15,-. Kaartjes kunnen besteld worden door een email te sturen met het gewenste aantal kaartjes aan secretaris@emmwessem.nl  Het bedrag voor de kaartjes dient overgemaakt te worden aan de harmonie. De kaartjes liggen klaar in envelopjes bij de ingang van de concertzaal. Bestelde en betaalde kaartjes, kunnen niet worden teruggegeven.

Graag tot ziens in Tilburg!

Met vriendelijke groet,

Namens comité Vrienden van E.M.M.

Judith Salden

Secretaris Kon. Harmonie E.M.M. Wessem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *