Kleertjes- en speelgoedbeurs

Op zaterdag 5 oktober organiseert Koninklijke Harmonie Eendracht Maakt Macht in de harmoniezaal van Wessem de Kleding & Speelgoedbeurs. 

Van 10.00 tot 12.30 uur kunnen ( aanstaande ) ouders, grootouders, gastouders en andere geïnteresseerden naar Wallenstraat 7 komen om te grasduinen tussen najaars- en winterkleding, babyuitzet en speelgoed.  Ouders met kinderspullen die nog een tweede ronde mee gaan, kunnen zich nog melden. Wie eigen kleertjes, babyuitzet en speelgoed wil verkopen kan een tafel huren. Wie de spullen liever doneert, kan deze laten verkopen door de leden ven EMM. De opbrengst is dan voor onze vereniging. 

Voorinfo of aanmelding via secretaris@emmwessem.nl  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *