Zaterdagavond wereld première The Bridge

De Maas als prachtig decor en gepassioneerde muzikanten zijn zaterdagavond de ingrediënten voor  een spetterend muziekspektakel op de Maasboulevard in Wessem. Met als absoluut hoogtepunt de uitvoering van de bijzondere jubileumcompositie van The Bridge. Uitvoerenden zijn de jubilerende en 150 jarige Koninklijke  Harmonie EMM Wessem onder leiding van de componist en dirigent Hardy Mertens.

De titel “The Bridge” verwijst naar verbinding, het thema van het jubileum. Historie die de toekomst verbindt, van oud naar nieuw, van dichtbij naar veraf, van zeker naar onzeker. De brug fungeert hierbij als symbool, je kunt erover teruglopen maar je kunt ook op weg naar een nieuwe horizon.

Meerdere muzikale en culturele verenigingen uit Wessem verlenen zaterdagavond hun medewerking aan de uitvoering van een heel gevarieerd programma uitgevoerd door de harmonie onder leiding van Roger Niese. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Daarna neemt de CU Band het podium over voor een spetterend optreden onder het motto ” Wessem geit weer los “. Tot in de late uurtjes staat de Limburgse CU Band garant voor een leuk middernacht optreden vanaf het groot podium aan de Maas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *