CU band late night in Wessem

CU Band live in the Open Air. Na het jubileumconcert op zaterdag 23 juni neemt de CU Band het podium over voor een spetterend optreden onder het motto ” Wessem geit weer los “. Tot in de late uurtjes staat de Limburgse CU Band garant voor een leuk middernacht optreden vanaf het groot podium aan de Maas.

CU is een 8-koppige allround coverband die door haar veelzijdigheid multi inzetbaar is. De entertainers van CU laten u genieten van  muziek van eind jaren 70 tot nu! Herkenbare hits van onder andere  Adèle, Fleetwood Mac, Miss Montreal, Golden Earring, Tina Turner, Herman Brood, Abba en De Dijk passeren de revue tijdens een programma met voor elk wat wils. Een gevarieerd programma van ballads tot stevige rocknummers en dansbare disconummers!

Enjoy CU Music zaterdagavond vanaf 23.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *