Compositie opdracht Hardy Mertens

The Bridge is een compositie opdracht die de Koninklijke harmonie EMM heeft gegeven aan componist Hardy Mertens. Hardy Mertens heeft een 23 jarige historie als dirigent verbonden aan de harmonie. De grote inspiratiebron voor Mertens is een boek dat Wido Smeets over Wessem en zijn familie heeft geschreven.

Hardy Mertens: “The Bridge” wordt een getuigenis van mijn 23-jarige verbintenis met EMM en Wessem. Ik vertel over de liefde en het leven, de ongedwongen levensstijl van de bevolking, hun voorliefde voor plezier en de relatie met de kerk. Zet u schrap voor een symfonisch gedicht vol prikkelende romantiek. Een verhaal dat gaat over reizen en thuiskomen; een verhaal dat gisteren verbindt met vandaag en een brug slaat naar de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *