Jaarlijkse wijnactie EMM gaat weer van start

Jaarlijkse wijnactie EMM gaat weer van start

Graag informeren wij jullie over de jaarlijkse wijnactie van de Vrienden van de Harmonie. Wij hebben sinds 2014 steeds meer Conde Pinel verkocht, niet alleen huis-aan-huis in Wessem, maar ook bij verjaardagen en andere bijeenkomsten, ook buiten Wessem.

Vraag ook eens na in je familie/vrienden/kennissenkring, op je werk/stage/andere of bij een andere vereniging waar je lid van bent of er interesse is voor deze actie, bijvoorbeeld voor verjaardagen of het Kerstpakket.

Overigens, de wijn is tegenwoordig het hele jaar beschikbaar.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.