Spek de clubkas met SponsorKliks!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiƫle bijdrage leveren aan EMM, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar EMM. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van EMM: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12000&cn=nl&ln=nl. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorlinks op de bankrekening van EMM. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert EMM hier direct van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *