Kleertjes en Speelgoedbeurs

Ook dit voorjaar zal onze Kleertjes en speelgoedbeurs herhaald worden met voorjaar- en zomerkleding, baby uitzet en speelgoed! De tweede Kleding & Speelgoedbeurs van Wessem zal gehouden worden op zaterdag 28 maart 2020 van 10:00 – 12:30 uur in de harmoniezaal van Wessem, Wallenstraat 7.

Kinderspullen zijn vaak een grote investering, maar vaak kunnen deze spullen best nog een tweede ronde mee. Heb jij ook nog kinderkleding, speelgoed of baby uitzet spullen op zolder staan en je wilt er graag iemand anders blij mee maken? Grijp nu je kans en schrijf je in.

Er zijn 2 mogelijkheden:

1) Huur een tafel via onze vereniging, breng je eigen spullen mee en zorg zelf voor de verkoop. De kosten van het huren van een tafel zijn Eur. 15,-. Bij aanmelding voor 15 februari zijn de kosten slechts Eur. 10,-.

2) Doneer je kleding, speelgoed of baby uitzet spullen aan Kon. Harmonie E.M.M. en wij dragen zorg voor de verkoop. De opbrengst is dan voor onze vereniging.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie ontvangen omtrent de beurs of het doneren van speelgoed of kleding? Meld je dan (aan) via: secretaris@emmwessem.nl

Het is voor (aanstaande) ouders, opa’s & oma’s, gastouders en andere geïnteresseerden zeker de moeite waard om onze beurs te bezoeken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *