Uitnodiging concerten

Op zondagavond 24 maart is er en uitwisselingsconcert met de Koninklijke Philharmonie uit Bocholtz. Aanvang 19.30 uur in De Spil in Maasbracht. Onder leiding van onze dirigent Bart Partouns, die zich inmiddels zeer thuis voelt bij onze vereniging, speelt het orkest onder andere de indrukwekkende Elsa’s Procession to the Cathedral van Richard Wagner en de virtuoze Finale uit de Vijfde Symfonie van Dmitri Sjostakovtisj. EMM had met dit werk al veel succes op het Bondsconcours in 1987, indertijd onder leiding van Hardy Mertens. Met veel plezier voeren wij dit werk nu opnieuw uit.

Op Paasmaandag 22 april is EMM Wessem te gast in Grevenbicht voor het Paasconcert, een van de vele kenmerkende en drukbezochte gebeurtenissen in dit Maasdorp. Aanvang 11.00 uur in Gemeenschapshuis Oos Hoes in Papenhoven. Samen met de gerenommeerde harmonie St. Cecilia Grevenbicht onder leiding van Jos Simons.

Voor ons orkest zullen dit twee bijzondere concerten zijn na het overlijden van onze vicevoorzitter Har Verheggen kortgeleden. Naast een buitengewoon aimabel mens en fantastische muzikant, was Har ondanks zijn ziekte een van de kartrekkers achter het geslaagde 150-jarig jubileumfeest afgelopen jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *